Building Zoom

Categoria: Experimente si Demonstratii

Parteneri:
Ikedoo

Unde: Ikedoo

Popa Rusu nr. 16 A (zona Armeneasca)
Bucuresti

Programari:

vineri, 27 sep, 10:00 - 15:00
simbata, 28 sep, 14:00 - 18:00

Building Zoom este o expozitie interactiva creata de Ikedoo Institute cu scopul introducerii copiilor si a publicului larg in lumea arhitecturii si a constructiilor.

Expozitia are un nivel de interactivitate nemaintalnit in Romania, practic instalatiile trebuiesc alcatuite in intregime de catre public.

Instalatiile din expozitie prezinta diverse teme din lumea mediului construit precum: structurile cu etaj, poduri si apeducte, traseul electricitatii si arhitectura libera.

Building Zoom implica activitate fizica serioasa, angajeaza toate simturile si stimuleaza vizitatorii intelectual si emotional.

Instalatiile:

  • Structurile cu etaj: participantii vor folosi un scripete si schele pentru a construi etajul unei case de aproape 3 metri inaltime.
  • Apeductul: folosind peste 200 de materiale special create vizitatorii vor construi un apeduct lung de 3 metri si apoi il vor testa cu apa.
  • Electricitate: instalatia consta in 2 biciclete legate la un generator care produce curent electric pentru iluminatul unei case.
  • Arhitectura libera: participantii au la dispozitie peste 1000 de blocuri mari de constructie pentru a construi liber o cladire.
  • Bonus: o catapulta ajuta publicul sa isi “reseteze” creatiile mai putin reusite.
  • Submarinul Ikedoo: copiii vor explora lumea acvatica din interiorul unui submarin cu ajutorul periscopului. [Aceasta instalatie se adreseaza copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani]

Accesul este liber pe baza completarii formularului de inscriere.

Inscrie-te aici: http://bit.ly/1eFxJbH

Expozitia se adreseaza copiilor cu varsta peste 3 ani.